Strandactiviteiten voor een origineel personeelsuitje

strand activiteiten

Er zijn veel mogelijkheden om een origineel personeelsuitje te organiseren. Heb jij bijvoorbeeld wel eens overwogen om zo’n uitje op het strand activiteiten te doen? Het Nederlandse strand leent zich uitermate goed voor allerlei activiteiten. Er is op het strand voldoende ruimte en het zachte zand maakt het een geschikte plek om je uit te leven. Vooral sportieve en actieve personeelsuitjes zijn een aanrader. Hou je van de buitenlucht? Neem dan je medewerkers mee naar het strand voor een leuke dag vol activiteiten!

Strand activiteiten: vliegeren en strandzeilen

Flitz-events helpt je graag bij het organiseren van een origineel personeelsuitje op of rondom het strand. Lees hier meer over de verschillende strandactiviteiten. Aan wind ontbreekt het op onze stranden meestal niet. Maak hier gebruik van en leer Powerkiten! Je gebruikt hierbij een speciale vlieger waardoor je de kracht van de wind voelt en de adrenaline door je lijf giert! Je kunt het natuurlijk ook rustiger aan doen en de techniek van een gewone vlieger tot in de puntjes leren. In een paar uurtjes ben je volleerd vliegeraar! En wat te denken van strandzeilen? Dat ziet er niet alleen spectaculair uit, het is het ook en het mooie is: iedereen kan het leren.

strand activiteiten

Teambuilding op het strand

Er zijn ook verschillende strandactiviteiten die je in een groep kunt doen. Dit vergroot de teambuilding tijdens het personeelsuitje. Zo kun je een zeskamp organiseren op het strand. Welk team komt na zes sportieve uitdagingen als winnaar uit de bus? Een erg origineel personeelsuitje is ook de Robinson Crusoe activiteit. Je waant je op een onbewoond eiland vol met kannibalen. Door opdrachten goed af te ronden kun je ontsnappen. Maar, daarvoor moet je wel goed samenwerken! Om de verhoudingen tussen collega’s eens op te schudden kun je ook het spel ‘Wie is de Rat’ spelen, de strand versie van ‘Wie is de Mol’.

Sportieve strandactiviteiten

Er zijn volop sportieve strandactiviteiten. Denk aan een beachvolleytoernooi of een beach bootcamp. Een erg origineel personeelsuitje is ook Archery a tag. Je waant je Robin Hood als je met pijl en boog je tegenstanders uitschakelt! En wat te denken van Bubble Voetbal. Je zult achteraf nog lang plezier hebben over de maffe acties van je collega’s. Leuk is ook boeren beach golf. Boerengolf is al wat jaartjes bekend, maar dat kun je ook op het strand doen! Nog een tip voor een origineel personeelsuitje: beach boxe. Wie wil er nou niet tegenover zijn baas in de ring…

strand activiteiten

Creatief en gezellig

Natuurlijk kun je het ook wat rustiger aan doen. Er zijn strandactiviteiten voor alle leeftijden. Overweeg eens een workshop zandsculpturen maken. Leer hoe je de meest bijzondere creaties van zand op het strand kunt maken. Aan het eind van zo’n origineel personeelsuitje kan iedereen voldaan aanschuiven voor een personeels BBQ of borrel in een gezellige strandpaviljoen langs de kust of op de boulevard.