Stedentrip in eigen land

Eindelijk gaat alles weer een beetje de goede kant op als we kijken naar het corona virus en de wereldwijde pandemie. Daardoor is het gelukkig weer een stuk beter mogelijk om te reizen en diverse tripjes te maken. Men kan weer naar het buitenland gaan in de zomervakantie, maar toch kiezen veel mensen er nog steeds voor om de vakantie in eigen land te vieren. Velen hebben de afgelopen periode gemerkt dat er ook in ons eigen land ontzettend veel te beleven is, waardoor het helemaal geen straf is om de vakantie in Nederland door te brengen. Ons land heeft namelijk een breed aanbod aan diverse bestemmingen. Zo is het mogelijk om jezelf in de natuur te bevinden, maar ook zijn er genoeg steden waar ontzettend veel te beleven is. 

Den Haag

Eén van deze steden is bijvoorbeeld Den Haag. Natuurlijk is dit een van de bekendere steden in ons land, vooral omdat de regering zich hier bevindt. Toch heeft deze stad erg veel te bieden aan toeristen. Hiervoor hoef je niet eens per se een buitenlandse toerist te zijn, als Nederlander kan je namelijk ook erg veel moois ontdekken in deze stad. Uiteraard is Den Haag bekend omdat je hier ook naar het strand kan gaan. Scheveningen ligt binnen handbereik en is dan ook zeker een bezoekje waard wanneer je Den Haag gaat bezoeken. Tevens zijn er ontzettend veel musea te bezoeken in deze stad. Zo is er het Mauritshuis en daarnaast kan ook Paleis Noordeinde worden bezocht. Uiteraard is het AFAS-theater in Scheveningen ook aan te raden, waar je een van de prachtige musicals kan bekijken. Ook Madurodam mag je zeker niet overslaan tijdens het bezoek aan Den Haag. 

Heerlijk hotel 

Om in deze stad alles gezien te kunnen hebben heb je absoluut meer dan een dag de tijd nodig. Door de vele prachtige onderdelen die deze stad bezit, is het noodzakelijk om in de stad te overnachten. Hierdoor zal je op z’n minst twee dagen de tijd hebben om al het pracht en praal in Den Haag te kunnen bekijken en bezoeken. Een hotel Den Haag centrum is daarvoor dan ook aan te raden. Zo zal je heerlijk kunnen overnachten en de ochtend starten met een goed ontbijt. Na het ontbijt is het dan weer tijd om de stad te bezoeken, maar ook kan je natuurlijk naar het strand van Scheveningen gaan om te genieten van het weer. Zo is een tripje naar Den Haag altijd een goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *