Kerstballen bedrukken met foto

Kerstballen bedrukken met foto

Op zoek naar een kerstcadeautje voor je beste vriendin of vriend? Dan is dit een super leuk idee die je gemakkelijk en snel kan laten uitvoeren. Het enige wat je nodig hebt is een gekke foto van jullie samen waarmee je een gekke bal kan maken. 

Familie

Kerstballen bedrukken met foto is dan ook een idee waar je iedereen een glimlach mee op het gezicht kan toveren. De keuze kan alleen soms moeilijk zijn aangezien je waarschijnlijk honderde foto’s hebt in je telefoon waar je dan een keuze voor moet gaan maken. Een kerstbal hang je meestal in de grote boom die of midden in de woonkamer staat en dus eigenlijk in de weg. Of bij de openhaard. Maar het leukste aan kerst is toch meestal wel de familie. De familie die door elkaar heen loopt, mama die eigenlijk met te veel dingen bezig is dan ze aankan. 

Kerstballen bedrukken met foto

Extra persoonlijk

Kerstballen bedrukken met foto is dan ook zeker een leuk idee. De variatie die je kan maken tussen de ballen is door verschillende foto’s op elke bal te laten bedrukken. Je zal vanzelf zien hoe mooi de bal shined in de boom. Ook is het leuk om dit soort kleinigheidjes aan je opa of oma te geven. Je kan hier een foto instoppen van je opa en oma. Je maakt het dan extra persoonlijk en dat vinden veel opa en oma’s dan ook leuk. Online kan je stap voor stap je eigen bal maken.

Keuzes 

 Je moet hierbij een keuze maken wat voor een kader, foto en tekst je wilt. Als je die keuze hebt gemaakt kan je er ook voor kiezen om te kijken of je er nog andere spullen in wilt. Je kan kiezen uit luxe ballen en uit minder luxe ballen. Goud of zilver. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *