Kerst vieren op afstand doe je zo

Het is nog erg onzeker hoe we dit jaar kerst gaan vieren. Het wordt zeker geen kerst zoals we normaal gewend zijn. We moeten nog steeds voldoende afstand houden, niet met te veel mensen in één ruimte zijn en uitkijken. Dit maakt het voor iedereen een stuk lastiger, want hoe vier je kerst wanneer je niet met familie kunt zijn? Gelukkig hebben we het internet en kunnen we een hoop voordelen halen hieruit. Je kunt elkaar nog steeds zien en spreken, maar dan anders. Laten we snel doorgaan naar de tips hoe je kerst op afstand onvergetelijk kunt maken!

Feesten op afstand

Een feest organiseren op kerst? Dat klinkt in deze tijd onmogelijk. Toch is het wel mogelijk. Tijdens de eerste lockdown hebben we al wat feestjes voorbij zien komen. We hebben het hier natuurlijk over legale feestjes. Denk hierbij aan een silent disco met de buren. Vooral in het centrum van de randstad hebben we een aantal silent disco’s voorbij zien komen. Hoe dit in zijn werk gaat? Je huurt met de hele wijk koptelefoons af bij een feestorganisatie en zij regelen de rest. Je bent verantwoord bezig en je kunt genieten van een goed feest!

Cadeaus geven op afstand

Ook kerstavond zal anders verlopen. Cadeaus uitpakken bij de kerstboom zul je dit jaar alleen of met je huisgenoten doen. Je zult op afstand moeten videobellen om toch iedereen zijn reactie vast te leggen. Met het geluk van het internet kun je een kerstpakket bestellen en afleveren bij je opa en oma. Wil je ze toch graag zien? Dan kun je even aanbellen en buiten chocolademelk drinken. Een wandeling door het park of door de wijk met kerstverlichting klinkt toch leuker dan we dachten. Door verschillende activiteiten te bedenken kun je er toch een uniek kerstfeest van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *