Een evenement aan het water

evenement

Wanneer de zomermaanden weer aanbreken gaat er niks boven een grandioos feestje aan het water. Met alle bezoekers genieten van het mooie weer en ondertussen een dansje wagen aan het water. Je kunt met een klein stuk grond al een gezellig evenement neerzetten. Maar als je er dan voor kiest om dit aan het water te doen, bereid je dan wel goed voor!

Een plan

Hoogstwaarschijnlijk zal je al een idee hebben hoe het evenement moet worden en wie je hier graag bij wil hebben. Toch is het slim om dit ook zwart op wit te hebben en expliciet na te gaan wat je graag wil en wat je hiervoor nodig hebt. Zorg er ook voor dat je een veiligheidsplan hebt!

Optimaal gebruik maken van omgeving

Het maakt niet uit of je een klein of groot stuk grond hebt waar je het evenement op wilt houden, je wilt natuurlijk optimaal gebruik maken van de omgeving. Hoe gaaf zou het zijn als het publiek uitkijkt op het water waar de dj of zanger te zien is. Een tip vanuit ons is om het podium op het water te zetten! Dit kun je doen door een ponton te huren die je op het water kunt plaatsen. Ga je vaker een evenement op het water houden? Dan is een ponton van ESB Group de perfecte oplossing.

Een vergunning

Voordat je het hele evenement op gaat zetten, is het noodzakelijk om eerst een vergunning aan te vragen. Zonder vergunning kun je namelijk geen evenement organiseren. Deze vergunning vraag je aan bij je gemeente, waarna zij naar het plan van het evenement zullen vragen. Na goedkeuring van de vergunning kan de opzet van het evenement beginnen. 

EHBO

Je zit aan het water, waardoor er meer risico is op ongelukken in het water. Je kunt hiervoor een EHBO post inschakelen die kunnen helpen bij deze ongevallen. Veiligheid gaat namelijk voorop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *