De hotspot voor chocolade liefhebbers in Den Haag

Chocolade liefhebbers in Den Haag, opgelet! Hebben jullie al eens gehoord van dit concept? In het diverse aanbod dat deze stad te bieden heeft vind je namelijk ook een chocolade café. Bij Chocolate Company Café aan de Turfmarkt waan je je in een hemels chocolade walhalla. In deze blog lees je meer over dit overheerlijke concept!

Het café

Het Chocolate Company Café is in eerste instantie een café, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden. In deze gezellig ingerichte tent kun je terecht voor een heerlijk kop warme chocolademelk of een ijskoude chocolade drank voor op warme dagen zoals deze. Ook voor koffieliefhebbers is er natuurlijk plek. Bestel namelijk gerust een lekker espresso, cappuchino of americano met een heerlijk stukje chocoladetaart of bonbons er naast. Wat je ook wilt drinken, de Chocolista’s – de barista’s van de Chocolate Company – maken dit vol passie voor je klaar.

Naast het eten en drinken van je favoriete chocolade kun je in het café ook terecht voor een heerlijke hartige lunch of een uitgebreide High Choc – een high tea vol chocolade verrassingen. Dit café is dus de ultieme plek om snel wat lekkers voor to-go te bestellen, af te spreken met een vriendin of een verjaardag te vieren.

De chocoladewinkel

Wat het Chocolate Company Café zo uniek maakt, is dat het niet alleen een horecagelegenheid is. In het café kun je namelijk ook gewoon terecht voor het kopen van de heerlijkste, ambachtelijk chocolade. In het café bevindt zich namelijk ook een winkelgedeelte waar je zelf een selectie van bonbons kunt samenstellen. Ook andere lekkere, handgemaakte chocolade kopen behoort tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan raad ik je zeker aan om ook eens bij Chocolate Company op de Turfmarkt binnen te lopen. De chocoladewinkel is namelijk gespecialiseerd in het maken van cadeaupakketten voor echte chocoladeliefhebbers. En zeg nou zelf: chocolade is toch altijd leuk om te krijgen?

Ook online

Woon je niet in de buurt of heb je geen zin of tijd om naar de winkel te gaan? Chocolate Company heeft gelukkig ook een webshop waar je hun gehele assortiment kunt bestellen. Je kunt daarbij kiezen voor twee opties. Chocolade bezorgen op het door jou gekozen adres, of je chocolade bestelling zelf ophalen in het café in Den Haag.

Om het warme weer hoef jij je hierbij geen zorgen te maken, want gekoeld bestellen behoort tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om je cadeautje direct te laten bezorgen bij degene aan wie je het wilt sturen. Natuurlijk met een leuke, persoonlijke boodschap op een kaart erbij. Dit is helemaal ideaal tijdens de lockdown!