H3C SQUADS

De H3C Squad is een Nederlands en- Engelstalige Hiphopformatie. Deze formatie, bestaande uit twee Haagse EMCEES en een DJ, vindt haar origine rondom het Haags Hiphop Centrum (H3C) en de collectieve liefde voor de urban cultuur. 

Rappers DCHESRON en SPIJTOPTANT werken als individuen al enige tijd samen aan verschillende projecten. Na een succesvolle samenwerking, tijdens het I Love Hiphop Festival in Den Haag, besloten de twee om het wapen van H3C verder op hun rug te dragen en een squad te vormen. DJ FAST FADER heeft zich medio november 2016 als volwaardig lid bij de squad gevoegd. De drie-eenheid was gevormd. 

De H3C squad brengt een rauwe, energieke en vooral dynamische liveshow waarin FAST FADER de beats draait en de backspins verzorgt en waarbij DCHERSRON EN SPIJTOPTANT rijms door de mics pompen. De show heeft invloeden vanuit de boom bap, de reggae, de westcoast G-funk, trap en hardcore (punk).

De H3C Squad heeft in het verleden o.a. opgetreden bij Blended Festival, MuteSounds Festival, het Paard van Troje, Paard Café, Musicon, Blockjams, Parkpop. Op dit moment werken ze hard aan de mogelijke launch van een eerste EP.      

Deel deze pagina op social media:

Onze partners: