Algemene info

Even opletten aub...
Geen drugsbezit

Geen drugsbezit

Geen drugsbezit toegestaan in het Zuiderpark of in de directe omgeving daarvan.

Geen alcohol onder de 18 jaar

Aan jongeren onder 18 jaar wordt geen alcohol verkocht, legitimatie is tot 21 jaar verplicht.

Eigen consumpties verboden

Eigen consumpties kunnen bij controle in beslag worden genomen. Glas en blik zijn verboden in het Zuiderpark. Op het festivalterrein zijn diverse cateringpunten voor drank en food.

Geen slag-, stoot- of vuurwapens

Geen slag-, stoot-, of vuurwapens toegestaan. Personen in het bezit hiervan worden direct aan de politie overgedragen.

Wildplassen verboden

Er zijn verschillende wc's op het terrein aanwezig. De politie en security controleert streng op wildplassen, riskeer geen boete. En zeg eerlijk, het is ook gewoon smerig.

Crowdsurfen verboden

Crowdsurfers worden door de security van het terrein verwijderd.

Niet filmen en fotograferen

Fotograferen en filmen met toestellen met verwisselbare lenzen is niet toegestaan. Ook selfie-sticks en drones zijn niet toegestaan op Divercity

Flyeren en samplen niet toegestaan

Flyeren en/of het uitdelen van samples is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie vooraf.

Geen honden toegestaan

Honden zijn niet toegestaan in het Zuiderpark tijdens Divercity. Andere bezoekers kunnen hier last van hebben en eerlijk gezegd is de luide muziek ook niet fijn voor de trouwe viervoeters.

Schoon park

Divercity doet er alles aan om het festivalterrein zo schoon mogelijk te houden. Er zijn voldoende afvalbakken die over het hele terrein te vinden zijn. Met hetzelfde gemak gooi je het in de afvalbak.

EHBO

Er bevinden zich verschillende EHBO posten op het terrein. GGD en Rode Kruis bieden hier de gehele dag professionele hulp. Zie je anderen die hulp nodig hebben? Waarschuw zo snel mogelijk de security of politie. Zij staan in direct contact met de EHBO.

Openbare orde en veiligheid

In nauwe samenwerking met overheid en politie doet de organisatie er alles aan om zorg te dragen voor jouw veiligheid. Veel extra maatregelen zullen niet direct zichtbaar zijn, maar je kunt er zeker van zijn dat er alles aan wordt gedaan om Divercity zo ordelijk en veilig mogelijk te laten verlopen.

Zoekgeraakte kinderen

Schrijf voor vertrek van huis bij kinderen hun naam en eventueel een telefoonnummer op de onderarm of hang een koordje om de hals. Zoekgeraakte kinderen worden altijd door de organisatie opgevangen. Bij vermissing van een kind: neem contact op met een securitymedewerker of politie. Zij kunnen je verder helpen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Vul ons contactformulier in en je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Onze partners: